Our design located in the rocky foothills of Costa Smeralda blends landscape with architecture. Raw materials will patina over time while new gardens merge with existing vegetation. The floorplan draws inspiration from Mediterranean villa style living. Introspective courtyards create meditative areas that also allow light to fill internal spaces.

Architectural elements accompany a functional workspace that forms the centre of the home. A sculptural in-situ concrete wall that is scarred by formwork creates the backdrop for the kitchen. Stone tops will develop character as they are lived with and used daily. Full-height glazing framed by elliptical Oak columns sees the continuation of concrete flooring to the outdoors, providing a visual connection and extension between spaces. A detailed yet minimal approach places emphasis on strong visual elements and the material palette.

Designed by Casa62



< / >